Dead hablar Pro EVP sesión

Dead hablar Pro EVP sesión 1.1.3

Dead spreken Pro is nieuwe geavanceerde app voor EVP-sessies.

Dead spreken Pro is nieuwe geavanceerde app voor EVP-sessies.

Dead spreken Pro is nieuwe geavanceerde app voor EVP-sessies. Toepassing om te communiceren met overleden familieleden. Sluit je ogen, zet de hoofdtelefoon op en kies het aantal geluid threads en luister ...

Op basis van EVP-technologie (communicatie met de doden). Bevordert paranormale gaven, psychische trance en de praktijk uitgebreid staten van bewustzijn.

★ hoe het gemaakt? ★

Wijze van werkprogramma's op basis van een systeem van 143 fonemen, die worden gespeeld in een willekeurige volgorde in elke audio stream. Elk foneem wordt verwerkt door een filter om het effect van witte ruis bereiken. Het mengen van meerdere audio streams vormen een witte ruis met accenten. Mensen met het horen van dit geluid komt in een trance waarin het wordt vrijgegeven en begint onder de aandacht van het onderbewuste werken. Door wat kunnen we zeggen over de helende eigenschappen van het programma en in het bijzonder voor het bestuderen van het esoterische. Dat is hoe de functionaliteit van het programma is bereikt.

★ Hoe te gebruiken ★

- Zet de hoofdtelefoon op.

- Noodzaak om te ontspannen.

- Druk op de knop om audio stream (6 aanbevolen) te creëren.

- Sluit je ogen.

- Luister ...

★ Feature ★

- Gebaseerd op 11 hi kwaliteit audio streams.

- Systeem van 143 fonemen.

- Volume regelaar voor alle stromen.

- Stelt u in staat om te communiceren met de geesten van dode mensen.

- Psychic vermogen ontwikkelt.

- Gemakkelijk te gebruiken.

Electronic Voice verschijnselen (EVP) zijn geluiden vinden op elektronische opnames die spraak lijken, maar zijn niet het gevolg is van opzet opname of weergave. EVP worden vaak gevonden in opnames met statische, verdwaalde radio-uitzendingen, en achtergrondgeluiden. Opnames van de EVP worden vaak geproduceerd door het verhogen van de winst (dwz gevoeligheid) van het controleapparaat.

Dead hablar Pro EVP sesión

Download

Dead hablar Pro EVP sesión 1.1.3